Poslano - 31/01/2009 : 21:17:26
Imam slabo vremena i ono prošle godine kako je Forum stalno padao izgubio sam volju. Vidjeti ću sljedečih dana što se ovdje dešava i pokušati se opet malo više uključiti, ako ste i vi zato ali i novi članovi...
Poslano - 17/04/2009 : 13:17:28
Da, u pravu ste. Sve ovo djeluje malo pospano. Ja sam se davno učlanio ali nisam bio prisutan iz tehničkih razloga. Sad sam tu, djelujete mi OK ekipa i nastojat ću često biti s vama. Samo molim malo strpljenja i razumjevanja. Ajmo živnit.
Poslano - 13/05/2009 : 13:17:10
i ja sam povremeno tu ali posto imam jednoga maloga zlocu......hihi......................neuspijem kompjuter ni upaliti a kamoli nesta napisati odmah je tu kod mene da cacka pa tako da se i ntrudim ali sada je zapala pa reko da vidis sta ima kod vas???????????
evo ja se stvarno trudim da opstane ovaj forum ali imam osjecaj da je vecini od vas svejedno sta bude........razumijem da puno vas nema bas vremena da se javlja redovno i komentare daje ali ja ipak mislim da nije nemoguce svaki par dana svratiti i odvoti 10-ak minuta........
nadam se da se bar bude netko ovog pridrzo pa da nam forum opet ZIVNE..........
Poslano - 26/05/2010 : 14:14:21
evo i mene nakon 100 godina... ma nije da nemam bas nikako vremena, nego ljenost radi cuda... a i navukla sam se na facebook kao nekad na ovaj forum